![]() |
|
|
#11 |
|
Üye
Teşekkürleri: 1
6 mesajına 6 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
ben profile bugüne kadar hiç giremedim 10 bin kere de denesem girmiyo
|
|
|
|
#12 | |||||||||||||||||||||||
|
Yönetici
Teşekkürleri: 44
78 mesajına 130 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() |
![]() " Bilgi Paylaşmak İçindir " " Bilgi Paylaştıkça Çoğalır " " Her Bilenden Daha İyi Bilen Vardır." [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( Gezgin Hafızların Buluşma Yeri... ) " Sevgililer sevgilisine (S.A.V), Binlerce Selat ve Selam Olsun " Bir Teşekkürü Çok mu Görüyorsunuz..?! |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
#13 |
|
Üye
Teşekkürleri: 1
6 mesajına 6 kere teşekkür edildi.
![]() |
resim eklemeyide bilmiyorum ki nasıl gösterem bi tarif edin yapıyım tamam resim hazır bekliyo da siteye koymayı bilmiyom
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
Teşekkürleri: 4
55 mesajına 73 kere teşekkür edildi.
![]() |
Internet Explorer 8.0 sürümünden aşağısını yada Firefox 3.5'ten aşağısını kullanmayınız. Forumumuz gayet normal, rutin bir şekilde çalışmaktadır.
Cevaplama editörünün az aşağısında Eklenti Ekle butonuna tıklayın abdullahözkan kardeşim ![]() Evrensel Hafızlar Derneği Tanıtma Komisyonu İnternet ve Prodüksiyon Birimi
|
|
|
|
#15 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 126
46 mesajına 81 kere teşekkür edildi.
![]() |
kendime bakamıyorum
![]() Sorun varmı? yoksa kullandığım pc de mi? ![]() Rasulullah S.A.V'in şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir: ''“Ümmetimin en şereflileri, Kur’an-ı hamil olan hafızlarla, gece namazı (Teheccüd) kılanlardır.”'' |
|
|
|
#16 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 109
30 mesajına 36 kere teşekkür edildi.
![]() |
üye resmim nereye gitti anlayamadım değiştirmeye çalışıyorum değişmiyor
![]() ''Yetmiş iki millet kendi sırrını bizden dinler.Biz ikiyüz millet ve mezhebi tek perdede birleştiren ney gibiyiz'' Hz. Mevlana |
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
Teşekkürleri: 4
55 mesajına 73 kere teşekkür edildi.
![]() |
bende profilinize erişemiyorum. en kısa zamanda düzeltmeye çalışacağız.
![]() Evrensel Hafızlar Derneği Tanıtma Komisyonu İnternet ve Prodüksiyon Birimi
|
|
| Bu mesaj için Mimhakef kullanıcısına teşekkür edenler: | Hicâzli (02-07-2010) |
|
|
#18 | |||||||||||||||||||||||
|
Administrator
Teşekkürleri: 0
5 mesajına 6 kere teşekkür edildi.
![]() |
Kullanmış olduğunuz karekterler site formatına uymamaktadır. SEO'ya aykırı durumdasınız. Türkçe karekterleri olan bir nick alırsanız sorun kalkacaktır. ![]() HASAN HÜSEYİN ALTIN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Günlük azıkları ve hadisleri mailinize gönderen site [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||||
|
Administrator
Teşekkürleri: 0
5 mesajına 6 kere teşekkür edildi.
![]() |
Sizin sorununuzla ilgileniyorum.
![]() HASAN HÜSEYİN ALTIN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Günlük azıkları ve hadisleri mailinize gönderen site [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||||||||||||||||
|
| Bu mesaj için Hasan Hüseyin kullanıcısına teşekkür edenler: | Hicâzli (02-08-2010) |
|
|
#20 | |||||||||||||||||||||||
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 126
46 mesajına 81 kere teşekkür edildi.
![]() |
![]() Vaveyla yapsanız olurmu? ![]() Rasulullah S.A.V'in şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir: ''“Ümmetimin en şereflileri, Kur’an-ı hamil olan hafızlarla, gece namazı (Teheccüd) kılanlardır.”'' |
|||||||||||||||||||||||
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|