![]() |
|
|
#1 |
|
Yönetici
Teşekkürleri: 202
47 mesajına 52 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Malzemeler:
Küçük bir karnabahar, 1,5 su bardağı yoğurt, 1 diş sarımsak (arzuya göre), 2 yemek kaşığı mayonez, yarım su bardağı iri kırılmış fındık, birkaç dal dereotu, 1 tatlı kaşığı tuz. Yapılışı: Karnabaharı fındık büyüklüğünde koçanlarına ayırın. Yoğurdu, mayonezi ve kullanıyorsanız sarımsağı karıştırın. Karnabaharı ve fındığı bu karışıma ekleyin. Dereotuyla süsleyerek servisten hemen önce tuzunu serpin. (tuzu önceden serperseniz yoğurt sulanır.) karnıbaharı çiğ yiyemem diyenlerdenseniz;bir taşım haşlayarak da yapabilirsiniz.. ![]() Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım |
|
|
|
#2 |
|
Süper Modaratör
Teşekkürleri: 39
45 mesajına 74 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
karnı baharı çiğ yiyemem..
helede sarımsak ..amanin... neyse ...sevenler için iiiiiiyi bi tarifmiş
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||
|
Yönetici
Teşekkürleri: 202
47 mesajına 52 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
ben seviyorum abla kıtır kıtır...ama isteyen haşlayup da yapabilir...bak o notu eklemeyi unutmuşum
![]() Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım |
|||||||||||||||||||||||
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|