![]() |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 282
44 mesajına 63 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
Arkadaşlar bir sorum var..
Haziranda hafızlığa devam etmek için kursa gideceğim inşaallah.Ezbere şimdiden başlamam mı yoksa hatim yapmam mı daha yararlı olur?? ![]() Sen burada misafirsin. Ve buradan da diğer bir yere gideceksin. Misafir olan kimse, beraberce getiremediği birşeye kalbini bağlamaz. Bu menzilden ayrıldığın gibi, bu şehirden de çıkacaksın. Ve keza, bu fani dünyadan da çıkacaksın. Öyle ise aziz olarak çıkmaya çalış(Hâşiye) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 116
40 mesajına 63 kere teşekkür edildi.
![]() |
okumanızda bir sorun yoksa ben ezber yapın derim beyin yavaştan alışır...
![]() yolcuya bir yol gerek..... |
|
| Bu mesaj için hfz_fatma kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: | BeRRivel_BahR (03-16-2009), oğuzlu (12-08-2009) |
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 122
37 mesajına 40 kere teşekkür edildi.
![]() |
ikiside senin için kolaylik sağlayacaktir.
şimdiden ezber yaparsan ders vereceğin gunler de rahat olursun iyi bir şekilde yuzune okursan bu da uzun vadeli bir yatirim olur |
|
| Bu mesaj için isteanbul kullanıcısına teşekkür edenler: | BeRRivel_BahR (03-17-2009) |
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Üye
![]() |
Teşekkürler tavsiyeleriniz için inşaalah uygulamaya çalışacağım..
![]() Sen burada misafirsin. Ve buradan da diğer bir yere gideceksin. Misafir olan kimse, beraberce getiremediği birşeye kalbini bağlamaz. Bu menzilden ayrıldığın gibi, bu şehirden de çıkacaksın. Ve keza, bu fani dünyadan da çıkacaksın. Öyle ise aziz olarak çıkmaya çalış(Hâşiye) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
Teşekkürleri: 202
47 mesajına 52 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
ezbere başlaman daha iyi olur..ders vermeye başladıgında rahatlık olur hem de sayfaların daha sağlam olur ...
![]() Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım |
|
| Bu mesaj için hafız_28 kullanıcısına teşekkür edenler: | BeRRivel_BahR (04-06-2009) |
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Teşekkürleri: 0
1 mesajına 2 kez teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
S.a.
Maşaallah berakellahu fikum . Başarilarinizin devamini dilerim. Rabbim zihin açikliği versin ![]() ÖLÜM VAR ÖLÜM |
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
|
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() Sen burada misafirsin. Ve buradan da diğer bir yere gideceksin. Misafir olan kimse, beraberce getiremediği birşeye kalbini bağlamaz. Bu menzilden ayrıldığın gibi, bu şehirden de çıkacaksın. Ve keza, bu fani dünyadan da çıkacaksın. Öyle ise aziz olarak çıkmaya çalış(Hâşiye) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
#8 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 89
55 mesajına 69 kere teşekkür edildi.
![]() |
Kardeşim, ezbere başlamanız daha iyi olur, çünkü sayfaların çok daha sağlam olur..Hz.Allah kolaylıklar versin.
Dualarınızı beklerim. |
|
| Bu mesaj için REYYAN kullanıcısına teşekkür edenler: | BeRRivel_BahR (04-06-2009) |
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Üye
![]() |
İnşaallah kardeşim.Allah(c.c.)razı olsun.İnşaallah ederim dua..
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
Teşekkürleri: 0
19 mesajına 19 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
arkadaşlarımın tavsiyelerine katılıyorum
hem kuranı iyi okumak hem ezber yapmaya alışmak gerekir |