![]() |
|
|
#1 |
|
Üye
Teşekkürleri: 64
15 mesajına 22 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
Hafızlığın ilk zamanları hiç uyuyamazdım sanki uyuyunca ezberler gidicek halbu ki uyuyunca lokum gibi oluyor ezberler...
HER neyse ben çok sevdiğim bir rüyamı anlatıcam...kısa ama bana çok tesir eden bir rüya.. Rüyamda bileklerimi açıyorum kuran ayetleri yazılı sanki kuranın sayfaları nakış gibi işlenmiş ......rüyamdayken bana normal geliyor bu durum ama uyanıpta rüyamı hatırlayınca çok mutlu oluyorum
![]() geç kalmayayım diye sana acele ettim ki RABBİM hoşnut olasın diye acele ettim sana taha 84
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 126
45 mesajına 78 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
vay be.. ne mutlu ne güzel bir rüya
Ben hiç görmedim öyle Anlatmıştı hocamın arkadaşı varmış, rüyasında ibrahim suresini ezberlemiş. Kalkınca fatiha gibi hepsini vermiş hocaya...
![]() Rasulullah S.A.V'in şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir: ''“Ümmetimin en şereflileri, Kur’an-ı hamil olan hafızlarla, gece namazı (Teheccüd) kılanlardır.”'' |
|
|
|
#3 |
|
Üye
Teşekkürleri: 64
15 mesajına 22 kere teşekkür edildi.
![]() |
hafızlığımın ilk aylarını hiç birşeye değişmem ..gece ayetleri okuyarak uyanıyordum ..nereyi okuduğumu bilmiyordum ama bir sayfa kadar okuyordum...
şimdi hiç olmuyor.... (ben ilk günleri özledim ![]() geç kalmayayım diye sana acele ettim ki RABBİM hoşnut olasın diye acele ettim sana taha 84
|
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 122
62 mesajına 87 kere teşekkür edildi.
![]() |
Ne güzel ...
![]() ![]() Aşk, Züleyha olacağını bile bile...Yusuf'a vurulmaktır. Yusuf olduğunu bile bile...Kuyuya atılmaktır. Kuyu olduğunu bile bile...Yusuf'u saklamaktır. Aşk; hem Züleyha hem Yusuf hem de kuyu... Aşk; olduğunu olabilmektir belki de.... ![]() Biri gitti,kurtuldu benden. Kurtulmak isteyen gitsin peşinden. ![]() |
|
| Bu mesaj için gönül_incisi_ kullanıcısına teşekkür edenler: | anka (03-03-2010) |
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
Tecrübeli Üye
Teşekkürleri: 122
62 mesajına 87 kere teşekkür edildi.
![]() |
![]() ![]() Aşk, Züleyha olacağını bile bile...Yusuf'a vurulmaktır. Yusuf olduğunu bile bile...Kuyuya atılmaktır. Kuyu olduğunu bile bile...Yusuf'u saklamaktır. Aşk; hem Züleyha hem Yusuf hem de kuyu... Aşk; olduğunu olabilmektir belki de.... ![]() Biri gitti,kurtuldu benden. Kurtulmak isteyen gitsin peşinden. ![]() |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Teşekkürleri: 1
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
çok hoş bir rüya benim bir arkadaşımda ruyasına gün boyu yaptığı ezberi tekrar ettiğini söylerdi
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|